Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

BMC Kaius 01 Two Modell 2023

Prijs: € 6.000,-

543 keer bekeken • Status: Actief

Kaius is een premium carbon gravelbike die is ontwikkeld voor gebruik op alle terreinen. De unieke carbon layup en gravel-specifieke geometrie zorgen voor de perfecte combinatie van stijfheid, lichtgewicht en flexibiliteit voor optimale tractie op losse ondergrond, stabiliteit aan de voorkant en ongeëvenaarde prestaties bij het klimmen. Kaius vertrouwt op de precisie en prestaties van onze gerenommeerde wegtechnologieën, die met de Kaius-vork, onze unieke ICS2-stuurpen met klassiek stuur, TCC Race Compliance, compatibiliteit met 1x- en 2x-aandrijfsystemen en tot 45 mm bandenspeling perfect voldoen aan de eisen van Grind afgestemd.

Snelheid zonder grenzen
De innovatieve premium carbon layup met extreem hoge modulus vezels zorgt voor onovertroffen stijfheid en dus maximale krachtoverbrenging bij minimaal gewicht. Kaius wordt geleverd met onze Tuned Compliance Concept Race Technology voor een comfortabele rit op ruw terrein; Gerichte verstevigingen beschermen het frame tegen de stress van gravelraces.

Raceklare grindgeometrie
Kaius is ontwikkeld met één doel: snelheid verhogen op onverharde paden. Daarom hebben we een speciaal grindframe ontwikkeld met een grotere reikwijdte, waarbij het voorwiel naar voren wordt bewogen om de stabiliteit te verbeteren en de tractie op losse ondergrond te vergroten. De kortere stuurpen zorgt voor een responsieve bediening. Kaius heeft een progressieve en race-georiënteerde geometrie die past bij verschillende rijstijlen.

Geïntegreerd cockpitsysteem (ICS)
De ICS2 overtuigt met een aanzienlijk lager gewicht, hoge stijfheid, strakke esthetiek en geïntegreerde bevestigingen voor de meest gangbare apparaten.

Aero-kernontwerp
Met het Aerocore-ontwerp biedt Kaius het hoogste niveau van functionele integratie. Deze geavanceerde oplossing integreert de bidonhouders in het frame om de aerodynamische prestaties te optimaliseren.

licht als een veer
Als racefiets is Kaius niet alleen stijf en comfortabel, maar ook licht. Het frame weegt slechts 910g, de vork 400g, de zadelpen 160g en de cockpit 315g. We hebben een module ontwikkeld die met slechts 1.785 kg bijna moeiteloos de bergen beklimt.

veelzijdigheid
Kaius is veelzijdig en heeft alles wat je van een high-end gravel racefiets mag verwachten. Hij kan worden ingesteld met een 1x of 2x aandrijflijn, banden tot 45 mm, een zadelpen, onze nieuwe MTT-verende stuurpen en optionele bovenbuistassen.

Website tipE-bike, achteraf betalen mogelijk

Website tipFietsen aanbiedingen op Bol.com

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
1 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Hilversum
(Noord-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)