Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

BMC Teammachine SLR01 Team 2022

Prijs: € 12.000,-

251 keer bekeken • Status: Actief

  • Kleur:
  • Wit
  • Staat:
  • Nieuw
  • Bestemd voor:
  • Unisex

Teammachine SLR01 Team - de beste racer uit de Teammachine-serie

Versnelde composieten Evolution Technology+ (ACE+)
ACE+ controleert niet alleen talloze virtuele prototypes op de parameters stijfheid, gewicht en flexibiliteit, maar neemt nu ook een vierde sleutelfactor mee, aerodynamica, bij het maken van prototypes.

Geïntegreerd cockpitsysteem (ICS)
ICS Carbon is een cockpit uit één stuk met een ongelooflijk laag gewicht, hoge stijfheid, verborgen kabelgeleiding en geïntegreerde bevestigingen voor de meest voorkomende apparaten.

Zadelpen in D-vorm
Verbeterd ontwerp van de zadelpen, waardoor overtollig materiaal wordt verwijderd, de aerodynamica wordt geoptimaliseerd en extra flexibiliteit wordt geboden.

Trapas en torsiestijfheid
De nieuwe Teammachine SLR, bekend om zijn krachtoverbrenging, gaat nog een stap verder en biedt dankzij de nieuwe vorm van de onderbuis en de geoptimaliseerde carbon layup een breder contactoppervlak van de trapas.

vork vorm
Een aerodynamisch hervormde vork met stealth uitvaleinden en geïntegreerde steekasmoer laat zien dat hoge technische knowhow hand in hand kan gaan met mooie, minimalistische esthetiek.

Aero-kernontwerp
Ons Aerocore-systeem bestaat uit twee superlichtgewicht carbon bidonhouders die naadloos integreren in het ontwerp van de nieuw gevormde onderbuis en zitbuis, wat resulteert in een aanzienlijke vermindering van de luchtweerstand bij gebruik met hydratatieflessen.

Comfort is snelheid
De nieuwe Teammachine SLR is vergevingsgezinder dan ooit dankzij de nieuwste vooruitgang in Tuned Compliance Concept (TCC)-technologie. Het fijn afstellen van de carbon layup, evenals de flex in het frame en de zadelpen, verbetert de tractie en controle, wat resulteert in minder spiervermoeidheid.

In een sport waar er geen tekort is aan iconen, is er iets speciaals voor nodig om erkend te worden als een absolute legende. Na tien jaar in leidende posities in races over de hele wereld, onderscheidt de Teammachine zich eindelijk van de massa. Het is niet genoeg om slechts één race te winnen om als een icoon te worden beschouwd. Geschiedenis schrijven in de sport vereist een reeks overwinningen en toewijding in de loop van de tijd en onder verschillende omstandigheden.

Dat geldt in alle opzichten voor de Teammachine.

Het trackrecord van het rijden aan de top van de Tour de France, Olympische Spelen, Wereldkampioenschappen en alle eendaagse klassiekers jaar na jaar was geen toeval. En de reis gaat verder.

“Sommige teams hebben goede motoren. Ik heb geweldige gehad sinds 2010."

Cadel Evans, winnaar van de Tour de France 2011

Website tipE-bike, achteraf betalen mogelijk

Website tipFietsen aanbiedingen op Bol.com

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
1 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Hilversum
(Noord-Holland, Nederland)
  • 1 / 2
  • 2 / 2

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)