Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

fietsen

IDEAAL VOOR BEDRIJFS- EN VRIJGEZELLENFEESTEN! HUUR EEN STEP!

Prijs: € 10,-

3.652 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

Steppen op een sportstep betekent samen plezier beleven!

 Leg een schitterend parcours af door de historische binnenstad van Amersfoort. Langs de route zijn voldoende mogelijkheden om te genieten van culinaire geneugten of simpelweg een terrasje te pikken. 

De step biedt een uitstekende gelegenheid om met de schitterende historisch binnenstad kennis te maken. Door het lagere tempo geniet u meer van de grachtengordel, de rijke geschiedenis, de unieke architectuur die teruggaat tot de late middeleeuwen en de gezellige pleinen met hun uitnodigende terrassen.

Er zijn NU ZES routes: waaronder 3 door de binnenstad zelf, de grachtengordel, de charmante, knusse Muurhuizen, de verschillende culturele en culinaire hoogtepunten en de feestelijke pleinen (in de zomer volop festivals!). En één door het aantrekkelijke door Zocher ontworpen (onlangs in oude glorie herstelde) singelpark, de haven, de buitensingels en het spannende heuvelachtige Randerbroekerbos.

De startplaatsen zijn in de OLIESTEEG 10 (binnenstad) Bel 033-4759594 (Dogatti) of 0900 1122364 (VVV Amersfoort voor een reservering! 

 

Reageer nu!

Contact-informatie

Step Events ( Bedrijf )
12 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Amersfoort
(Utrecht, Nederland)
Tel: 033-4759594

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)