Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

fietsen

Snel afvallen op de Kickbike! Nu maand huren voor maar Ä 60,-!

Prijs: € 299,-

6.088 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

SNEL AFVALLEN EN CONDITIE OPBOUWEN

 

Uit onderzoek van de NAF (Nederlandse Autoped Federatie) blijkt dat je met steppen (buiten dus, op een sportstep) wel 800Kcal kun verbranden. Dat is bijna net zoveel als met hardlopen. Steppen is echter veel leuker en wordt steeds meer in groepsverband gedaan. Verder is de kans op blessures vrijwel nihil.

 

Zijn de goede voornemens om gezonder te leven en meer te bewegen alweer helemaal vervaagd? Maar toch van plan ‘iets’ aan de conditie te gaan doen? Dan is steppen op een kickbike de oplossing!

 

Steppen is door de geringe belasting op de gewrichten en de serieuze calorieverbranding een welhaast perfecte duursport.

 

Kom naar onze 100% stepwinkel en test alle merken en modellen. De meeste modellen leverbaar uit voorraad. Vaak interessante aanbiedingen zoals gratis verlichting, bidonhouders en sloten!

Prijs is voor City G-4.

 

NIEUW: NU ALLE KICKBIKES DIRECT LEVERBAAR. GRATIS TESTEN, EEN MAAND HUREN VOOR € 60,- OF DIRECT KOPEN ZONDER VERZENDKOSTEN!

 

 

Stepverhuur, Step kopen, Tweedehands step, 2e hads step, step verhuur, Step Huren, Stepjes, grote step, step voor volwassenen, Steptocht, Kickbike Huren, Dogatti, Steppen met je hond, Step met groot voorwiel.

Reageer nu!

Contact-informatie

Step Events ( Bedrijf )
12 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Amersfoort
(Utrecht, Nederland)
Tel: 033-4759594

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)