Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

fietsen

Geniet van historisch Amersfoort op een step van Step Events!

Prijs: € 10,-

2.429 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

Step huren in historisch Amersfoort! Leg een schitterend parcours af door de historische binnenstad van Amersfoort. Langs de route zijn voldoende mogelijkheden om te genieten van culinaire geneugten of simpelweg een terrasje te pakken.

De step is hét ideale middel voor een geslaagd dagje uit in de historische binnenstad van Amersfoort. Geniet van de grachtengordel, de rijke geschiedenis en de gezellige pleinen met hun uitnodigende terrassen.

Kies van één van de zes arrangementen, zoals de 2 cultuurroutes, de bierontdekkingstocht of de 2 sportieve evenementen! Uiteraard kunt u ook zelf een dag samenstellen of gebruikmaken van de ideeën van onze toeristische partners.

De startplaatsen zijn in de binnenstad (gratis P op loopafstand). Bel 033-4759594 (Dogatti) of mail sales@sportstep.nl voor een reservering!

 

 

 

 

 

 

Step huren, grote step, step voor volwassenen, step met groot voorwiel, Stepverhuur, Step verhuur, Step Huren, Stepjes, autopedverhuur, autoped verhuur, autoped huren, Bedrijfsuitje Steppen, Personeelsuitje Steppen, Vrijgezellenuitje Steppen, Familieuitje Steppen, Groepsuitje Steppen, Sportief uitje, Huur Step, Rondleiding Step, Speurtocht Step, Steptocht, Kickbike Huren. Kenmerken

Reageer nu!

Contact-informatie

Step Events ( Bedrijf )
12 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Amersfoort
(Utrecht, Nederland)
Tel: 033-4759594

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)